۲۲ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵

مسئول سابق روابط بین‌الملل گروهک تروریستی منافقین:

منافقین دیگر وجهه سازمانی ندارند/ تمرکز بر عضوگیری از دانشجویان

منافقین دیگر وجهه سازمانی ندارند/ تمرکز بر عضوگیری از دانشجویان

یزد ـ مسئول سابق روابط بین الملل گروهک تروریستی منافقین گفت: منافقین دیگر وجهه سازمانی ندارند و اکنون بیشتر شبیه یک فرقه هستند و رهبر خود را بالاتر از هرچیز و برابر با خدا می دانند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم خدابنده امروز در نشستی با خبرنگاران استان یزد ضمن تشریح شرایط در پادگان اشرف و نحوه عضویت و جدایی خود از گروهک منافقین اظهار داشت: تناقض در افکار، برنامه ها و ایدئولوژی‌های گروهک منافقین بسیار بود و ژست های ضد آمریکایی، شیعه گری و ... آنها تا حدی بود که حتی گاهی جمهوری اسلامی را متهم به مماشات در برابر آمریکا می کردند.

وی با اشاره به برخی رفتارها و افکار سرکرده منافقان بیان کرد: منافقان به هیچ چیز معتقد و پای بند نبودند و نمی توان آنها را به عنوان یک سازمان سیاسی نگاه کرد بلکه آنها اکنون در حد یک فرقه فعالیت می کنند و به جز رجوی به هیچ چیز دیگری اعتقاد ندارند.

خدابنده تصریح کرد: رجوی جان و مال افراد را متعلق به خود می ‌دانست و هیچکس نمی‌توانست در مورد ایدئولوژی سازمان صحبت کند زیرا همه چیز در نهایت به این موضوع باز می‌گشت که هرچه مسعود رجوی بگوید همان است و اعضای این گروه حتی اگر خود را شیعه می‌ دانستند به خاطر صحبت‌های رجوی بود و خود در این زمینه اطلاعات یا اختیاری نداشتند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ژست هایی که گروهک مجاهدین در مورد مسائل مرتبط با زنان می گرفت، افزود: به رغم همه شعارهایی که در مورد زنان داده می شد، رجوی به خاطر ترویج این موضوع که همه زنان به وی محرم هستند، سبب طلاق و جدایی بسیاری از اعضا از همسرانشان شد و این اتفاقات تبعات و فجایع دیگری از جمله خودکشی بسیاری از زنان یا عقیم کردن آنها را به دنبال داشت.

مسئول سابق روابط بین‌الملل گروهک تروریستی منافقین همچنین با اشاره به نحوه عضوگیری این سازمان عنوان کرد: عضوگیری در قالب مجاهدین خلق سالهاست که متوقف شده و بسیاری از افرادی که بعدها به عضویت این گروه درآمدند، رد قالب خبرنگار در دانشگاه فعالیت کردند و خود اصلا نمی دانستند که برای چه کسی یا چه گروهی کار می کنند و بعد از دستگیری متوجه جاسوسی خود شدند.

وی یادآور شد: این گروهک به عضوگیری از میان دانشجویان تمرکز کرده که البته آنها را برای جاسوسی می خواهد و رسما عضو نمی پذیرد اما در تلاش است با استفاده از عناوینی همچون خبرنگار اینترنتی یا شهروند خبرنگار، اطلاعات مورد نیاز خود از ایران را به دست آورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه طبق آمارهای منتشر شده، گروهک منافقین ۱۲ هزار نفر را ترور کرده است، افزود: این سازمان در مجموع حدود ۳ هزار و ۵۰۰ عضو داشته که پس از سقوط صدام، بالای ۷۰۰ نفر از عفو ایران استفاده کردند و ایران نیز تاکنون هیچیک از آنها را محاکمه نکرده است.

کد خبر 3848714

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha